Що важливо знати при плануванні візиту до ДМС у період новорічних свят

Що важливо знати при плануванні візиту до ДМС у період новорічних свят

Що важливо знати при плануванні візиту до ДМС у період новорічних свят

Під час планування візиту до територіальних підрозділів Міграційної служби радимо громадянам враховувати зміни в їх робочих графіках у період, на який припадає святкування Різдва Христового за григоріанським календарем (25 грудня), Нового року та Різдва Христового за юліанським календарем (7 січня).

Нагадуємо, що з метою мінімізації часу перебування у підрозділах ДМС, ви завжди можете скористатися онлайн-сервісами, доступними на офіційному веб-сайті ДМС, зокрема:

Також просимо пам’ятати, що на території України триває карантин та обмежувальні заходи, пов’язані із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), тому закликаємо громадян утриматися від відвідування підрозділів Міграційної служби без нагальної потреби.

Якщо ж причина звернення до ДМС невідкладна, просимо дотримуватись усіх протиепідемічних рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України: користуватися захисними масками та дезінфікуючими засобами, дотримуватись безпечної відстані між людьми і уникати контакту з тими, хто має ознаки ГРВІ.

Також Ви можете зателефонувати на «гарячу телефонну лінію» ДМС за номерами телефону (096) 915-0-28, (050) 138-29-11 або на «гарячі лінії» обласних управлінь ДМС (актуальні контакти вказано на офіційному веб-сайті за посиланням).

Бажаємо усім міцного здоров’я та сподіваємося, у Новому році перед нами не буде жодних кордонів – ні в наданні адміністративних послуг, ні у подорожах Україною та за кордон!