За півроку в Івано-Франківській області оформлено понад 60 тисяч біометричних документів

За півроку в Івано-Франківській області оформлено понад 60 тисяч біометричних документів

За півроку в Івано-Франківській області оформлено понад 60 тисяч біометричних документів

Інфографіка оформлення біометричних документів в Івано-Франківській області у червні цього року.

Порівняно з попереднім місяцем спостерігається суттєве збільшення кількості візитів громадян до територіальних підрозділів міграційної служби області для оформлення біометричних документів.

 У червні оформлено загалом майже 14700  паспортів, що майже на 3200  більше, ніж у травні.

Зокрема, упродовж першого літнього місяця відвідувачі міграційної служби оформили 5113  паспортів громадянина України у формі ID-картки і 9582 закордонних паспорти.

Ще одна цікавинка: наприкінці червня, тобто на завершення першої половини року, було оформлено 60-тисячний біометричний документ.

Інформуємо про те, що оформити  паспорт громадянина України у формі ID-картки або ж закордонний паспорт можна у будь-якому територіальному підрозділі міграційної служби незалежно від зареєстрованого місця проживання.

Нагадуємо також, що у зв’язку з дією на території України карантинних заходів документи ( національні паспорти у формі ID-картки і паспорти для виїзду за кордон) , які з різних причин раніше не були отримані заявниками, не підлягають знищенню і чекають на своїх власників !

Для зручності отримувачів адміністративних послуг в усіх територіальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківщини працює сервіс «Електронна черга». Отже, заходьте на сайт ДМС України і через сервіс «Електронна черга» реєструйте свій візит до обраного територіального підрозділу на оптимальний день і час.

Управління ДМС в Івано-Франківській області