Видача ID-картки особі, яка перебуває на лікуванні у закладі охорони здоров'я

Видача ID-картки особі, яка перебуває на лікуванні у закладі охорони здоров'я

Видача ID-картки особі, яка перебуває на лікуванні у закладі охорони здоров'я

Днями, за участі працівників Теофіпольського сектору УДМС у Хмельницькій області та директора комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Теофіпольської селищної ради було документовано паспортом громадянина України у вигляді ID-картки людину похилого віку, яка перебуває на стаціонарному лікуванні у закладі охорони здоров'я та не має змоги самостійно пересуватись.

Працівники Міграційної служби Хмельниччини із розумінням віднеслись до ситуації та допомогли у видачі біометричного паспортного документа, який надалі буде необхідний чоловіку при зверненні до державних органів.

Тепер, маючи паспорт, громадянин зможе отримати належне лікування, оформити пенсію та інші соціальні виплати, користуватися конституційними, соціальними та іншими правами.

Одним із пріоритетних напрямків діяльності Міграційної служби Хмельниччини є якісне надання адміністративних послуг населенню. Додатково інформуємо, що на сайті ДМС України мешканці області можуть знайти інформацію щодо переліку адміністративних послуг, які входять до компетенції служби та контакти підрозділів для їх отримання.

Окрім цього, нагадуємо, що вартість нетермінового оформлення ID-картки становить 372 грн, термінового оформлення (протягом 10 робочих днів) ‒ 498 грн. Також громадяни мають змогу запланувати свій візит на конкретну дату та час за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга».

Управління ДМС у Хмельницькій області