З початку року на Прикарпатті громадянам оформлено понад 81 тисячу біометричних документів, найбільше…

З початку року на Прикарпатті громадянам оформлено понад 81 тисячу біометричних документів, найбільше – у травні

З початку року на Прикарпатті громадянам оформлено понад 81 тисячу біометричних документів, найбільше – у травні

Травень став «рекордним» з початку року місяцем за кількістю звернень громадян щодо оформлення біометричних документів. Загалом оформлено майже 22339  документів, у тому числі, громадяни оформили 17658 паспортів громадянина України для виїзду за кордон і 4681 паспорт громадянина України у формі ID-картки.

До слова, упродовж п’яти місяців цього року ( за винятком періоду з 24 лютого до 15 березня, коли міграційна служба не мала технічної можливості здійснювати оформлення документів) в Івано-Франківській області громадяни оформили понад 81 тисячу біометричних документів. Зокрема, оформлено 61606 закордонних паспортів і 19808 – національних паспортів громадянина України

Інформуємо:

Насьогодні у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам З УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації людей.

 В усіх територіальних підрозділах  здійснюється оформлення паспортів громадянина України чи закордонних паспортів.

Звертаємо увагу на те, що у всіх територіальних підрозділах УДМС в Івано-Франківській області відновлено роботу сервісу «Електронна черга».

Отже,  при плануванні відвідин територіального підрозділу міграційної служби з метою оформлення паспортних документів радимо реєструватися в електронній черзі на сайті ДМС України. Як і вдовоєнні часи, маєте можливість обрати оптимальний для себе територіальний підрозділ, день і час отримання послуги.

Зареєструватися в електронну чергу можна на сайті ДМС України за посиланням. Також прийом громадян проводиться у порядку «живої черги», яка щодня формується власне громадянами.

Наголошуємо на тому, що терміни виготовлення документів і їх доставки у територіальні підрозділи через причини, пов’язані з наслідками війни, можуть не дотримуватися. На сайті ДМС України є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів». Сервіс  працює для того, щоб з його допомогою ви дізналися про стан готовності вашого документа.

Управління ДМС в Івано-Франківській області