У жовтні в Івано-Франківській області громадяни оформили понад 15 тисяч біометричних документів

У жовтні в Івано-Франківській області громадяни оформили понад 15 тисяч біометричних документів

У жовтні в Івано-Франківській області громадяни оформили понад 15 тисяч біометричних документів

Інформаційно про оформлення біометричних документів в Івано-Франківській області у жовтні 2022 року.

Аналіз відвідування територіальних підрозділів міграційної служби у жовтні засвідчує, що порівняно з вереснем спостерігалося незначне зниження затребуваності людей в оформленні закордонних паспортів. Якщо у вересні було  оформлено 11461 паспорт громадянина України для виїзду за кордон, то у жовтні  – 11090 документів).

У жовтні також  оформлено 4288 національних паспортів громадянина України, що теж дещо менше, ніж у вересні ( для порівняння: у вересні громадяни оформили  4612 ID-карток).

Динаміка звернень мешканців та гостей Прикарпаття до міграційної служби з питань оформлення паспортних документів дає можливість прогнозувати, що вже за підсумками листопада кількість оформлених біометричних документів перетне межу 200 тисяч. Станом на початок листопада  громадяни вже отримали 141 тисячу закордонних паспортів та понад 43 тисячі паспортів громадянина України у формі ID-картки. 

Інформуємо:

Насьогодні у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам з  УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації людей.

Звертаємо увагу на те, що у всіх територіальних підрозділах УДМС в Івано-Франківській області працює сервіс «Електронна черга».

Зареєструватися в електронну чергу можна на сайті ДМС України за лінком: https://dmsu.gov.ua/services/online.html. Також прийом громадян проводиться у порядку «живої черги», яка щодня формується власне громадянами.

На сайті ДМС України є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів». Сервіс працює для того, щоб з його допомогою ви дізналися про стан готовності вашого документа.

Управління ДМС в Івано-Франківській області