У листопаді в Івано-Франківській області знизився попит на оформлення паспортних документів

У листопаді в Івано-Франківській області знизився попит на оформлення паспортних документів

У листопаді в Івано-Франківській області знизився попит на оформлення паспортних  документів

Інформаційно про оформлення біометричних документів в Івано-Франківській області у листопаді 2022 року.

Уперше з початку року відзначаємо зниження попиту громадян на оформлення закордонних паспортів. У листопаді в регіоні оформлено 8985 паспортів громадянина України для виїзду за кордон, що на 2 тисячі документів менше, ніж у жовтні.

Аналіз відвідування територіальних підрозділів міграційної служби у листопаді також засвідчує, що порівняно з жовтнем так само спостерігалося зниження затребуваності людей в оформленні національних паспортів громадянина України. Упродовж місяця, що минув, громадяни оформили 3673 ID-картки ( для порівняння:  у жовтні  –  4288 документів).

Отже, у листопаді в Івано-Франківській області громадяни оформили загалом 12628 біометричних паспортних документів.

Інформуємо:

Насьогодні у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам з  УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації людей.

Звертаємо увагу на те, що у всіх територіальних підрозділах УДМС в Івано-Франківській області працює сервіс «Електронна черга».

Зареєструватися в електронну чергу можна на сайті ДМС України за цим посиланням. Також прийом громадян проводиться у порядку «живої черги», яка щодня формується власне громадянами.

Дізнатися про стан готовності вашого документа можна за допомогою сервісу «Перевірка стану оформлення документів».

Управління ДМС в Івано-Франківській області