У січні в Івано-Франківській області громадянам оформлено понад 13 тисяч біометричних паспортних…

У січні в Івано-Франківській області громадянам оформлено понад 13 тисяч біометричних паспортних документів

У січні в Івано-Франківській області громадянам оформлено понад 13 тисяч біометричних паспортних документів

Порівняно з попереднім місяцем у січні в Івано-Франківській області спостерігалося збільшення попиту громадян на оформлення біометричних паспортних документів. Упродовж місяця людям оформлено понад 13 тисяч біометричних паспортних документів.

Зокрема, у січні оформлено 9861 паспорт  громадянина України для виїзду за кордон ( у грудні минулого року – 8104 документи) і 3662  національні паспорти громадянина України у вигляді ID-картки ( минулого місяця – 3496).  Не зважаючи на досить часті тимчасові призупинення надання адміністративних послуг, що було пов’язано з сигналами про повітряну тривогу, а також у зв’язку з випадками вимкнення електропостачання територіальні підрозділи  надали адміністративні послуги усім відвідувачам.

 

Інформуємо:

На сьогодні у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам з  УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації людей.

Звертаємо увагу на те, що у всіх територіальних підрозділах УДМС в Івано-Франківській області працює сервіс «Електронна черга». Також прийом громадян проводиться у порядку «живої черги», яка щодня формується власне громадянами.

На сайті ДМС України є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів», за допомогою якого ви дізналися про стан готовності вашого документа.

Управління ДМС в Івано-Франківській області