У лютому в Івано-Франківській області громадяни частіше оформляли паспортні документи

У лютому в Івано-Франківській області громадяни частіше оформляли паспортні документи

У лютому в Івано-Франківській області громадяни частіше оформляли  паспортні документи

Порівняно з попереднім місяцем у лютому в Івано-Франківській області спостерігалося збільшення попиту громадян на оформлення паспортних документів. Упродовж місяця людям оформлено майже 14 тисяч біометричних паспортів.

Зокрема, у лютому оформлено 10003 паспорти  громадянина України для виїзду за кордон ( на 142 паспорти більше, аніж у січні)) і 3920  національних паспортів  громадянина України у вигляді ID-картки ( більше на 258 документів). 

Насьогодні у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам з  УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації людей.

Звертаємо увагу на те, що у всіх територіальних підрозділах УДМС в Івано-Франківській області працює сервіс «Електронна черга».

Зареєструватися в електронну чергу можна на сайті ДМС України за посиланням. Також прийом громадян проводиться у порядку «живої черги», яка щодня формується власне громадянами.

На сайті ДМС України також функціонує електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів», за допомогою якого можна дізналися про стан готовності вашого документа.

Управління ДМС в Івано-Франківській області