Міграційна служба Харківщини продовжує активну роботу в деокупованих районах

Міграційна служба Харківщини продовжує активну роботу в деокупованих районах

Міграційна служба Харківщини продовжує активну роботу в деокупованих районах

П’ять місяців мешканцям деокупованого Ізюму  надавали адмінпослуги за допомогою мобільної станції ГУ ДМС у Харківській області. Нагадаємо, будівля, в якій розташовувався Ізюмський відділ міграційної служби було знищено ворожою ракетою вщент. Наразі всі роботи по відновленню завершені і ми раді вітати громадян у світлому і сучасному відділі ДМС у місті Ізюм.

Відчинив відділ начальник ГУ ДМС у Харківській області Олександр Тімонов і його заступниця Олена Чирик. На відкриття завітав Марченко Валерій Віталійович, голова військової міської Ізюмської районної адміністрації.

В відділі можна відновити втрачені або знищені документи, а саме: оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки, обміняти паспорт-книжечку зразка 1994 року на ID-картку і оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон. 

Телефон для довідок Ізюмського відділі ГУ ДМС: +38 (095) 045-22-63

Запис в підрозділ можливий через сервіс «Електронна черга».

У відділі працює пільгова поточна черга доступна тільки для наступних категорій громадян: люди з інвалідністю, військовослужбовці, вагітні жінки, громадяни з малолітніми дітьми (до 14-ти років) і люди похилого віку (пенсійний вік) приймаються без запису в електронну чергу.

Графік прийому громадян: Пн-пт, 9:00 – 16:00.

Ми маємо захищати і допомагати тим, хто в цьому потребує найбільше. Сьогодні приорітет в поточній черзі надається дітям (оформлення паспорта вперше 14 років), людям, які втратили документи через військову агресію і військовослужбовцям. 

Наближаємо перемогу разом!

Головне управління ДМС у Харківській області