У березні в Івано-Франківській області громадяни активно оформляли національні паспорти у вигляді…

У березні в Івано-Франківській області громадяни активно оформляли національні паспорти у вигляді ID-картки

У березні в Івано-Франківській області громадяни активно оформляли  національні паспорти у вигляді ID-картки

Порівняно з попереднім місяцем  мешканці та гості Прикарпаття значно частіше оформляли паспорти громадянина України у вигляді ID-картки.  У березні їм оформлено 4320 документів (на 400 більше, ніж у лютому).

Натомість попит на закордонні паспорти дещо знизився. У березні громадянам оформлено 9627 закордонних паспортів, що на 376 документів менше, ніж у лютому. Отже, упродовж місяця людям оформлено майже 14 тисяч біометричних паспортів.

Міграційна служба Івано-Франківської області нагадує, що з 3 квітня розпочалася реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті., яка триватиме до 3 травня. .Обов’язковим для реєстрації і проходження ЗНО є паспорт громадянина України. Перший паспорт оформляється молодим людям, яким виповнилося 14 років.

Насьогодні у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам з УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації людей.

Звертаємо увагу на те, що у всіх територіальних підрозділах УДМС в Івано-Франківській області працює сервіс «Електронна черга».

Зареєструватися в електронну чергу можна на сайті ДМС України за лінком. Також прийом громадян проводиться у порядку «живої черги», яка щодня формується власне громадянами.

На сайті ДМС України є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів» . Сервіс працює для того, щоб з його допомогою ви дізналися про стан готовності вашого документа.

Управління ДМС в Івано-Франківській області