Прикордонник отримав закордонний паспорт, аби мати змогу професійно вдосконалюватися за кордоном

Прикордонник отримав закордонний паспорт, аби мати змогу професійно вдосконалюватися за кордоном

Прикордонник отримав закордонний паспорт, аби мати змогу  професійно вдосконалюватися за кордоном

Роман − військовий психолог Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота та автор оповідання для дорослих «Повна шабатура». Гумористичний твір, присвячений побратимам, виданий книгою, кошти від продажу якої направлять на придбання бойових дронів для прикордонників.

Сьогодні Роман серед відвідувачів Управління ДМС у Черкаській області для отримання паспорта для виїзду за кордон. Документ замовляв терміновий, який видається за сім робочих днів. Хоча оборонців у підрозділах Міграційної служби приймають позачергово, Роман запланував візит на оформлення за допомогою «Електронної черги». Військові цінують свій час, а онлайн-сервіси ДМС дають змогу використовувати його ще раціональніше. Загалом, для отримання закордонного паспорта варто прийти у будь-який підрозділ Міграційної служби з необхідними документами, а про все інше подбають міграційники.

Зазвичай перелік необхідних документів для оформлення закордонного паспорта для осіб, які досягли 14-річного віку складається з паспорта громадянина України, ідентифікаційного коду, квитанції про сплату адміністративного збору та за наявності – паспорта для виїзду за кордон, що підлягає обміну.

Закордонний паспорт стане у нагоді для участі у міжнародних навчаннях, де відбувається обмін думками та науковими надбаннями у різних сферах психології, а відтак професійного вдосконалення військового психолога. Адже допомагати в обороні країни – це всіляко підтримувати наших захисників та добре робити свою справу. Так перемога – не за горами.

Управління ДМС у Черкаській області