Електронні сервіси ДМС при оформленні ID-картки

Електронні сервіси ДМС при оформленні ID-картки

Електронні сервіси ДМС при оформленні ID-картки

Першим кроком до оформлення ID-картки є реєстрація в «Електронну чергу». Це можна зробити тут: https://dmsu.gov.ua/services/online.html або через термінали безпосередньо в підрозділах міграційної служби (на території Чернівецької області  такі встановлені тільки в підрозділах УДМС в Чернівцях).

Для оплати адміністративної послуги можна скористатися сервісом «Оплата послуг онлайн», а якщо ви хочете здійснити оплату самостійно, то на нашому сайті існує сервіс «Платіжні реквізити», за допомогою яких можна сформувати квитанції для подальшої оплати у будь-якому банку.

Після подання документів можна відстежувати в режимі «онлайн» процес оформлення паспорта за допомогою сервісу «Перевірка стану оформлення документів».

Різні статуси, що видає сервіс в процесі виготовлення паспорта, означають такі етапи, як надання дозволу на друк, виготовлення та пересилання, доставку та можливість отримання готового паспорта.

Як ви бачите статус: «Документ доставлений до підрозділу Міграційної служби /дата/ та може бути отриманий заявником», можна приходити і забирати свій готовий паспорт. 

Управління ДМС у Чернівецькій області