Оформлено документи багатодітним сім’ям: 12 і 7 паспортів за один візит

Оформлено документи багатодітним сім’ям: 12 і 7 паспортів за один візит

Оформлено документи багатодітним сім’ям: 12 і 7 паспортів за один візит

У підрозділах Міграційної служби Житомирщини є поширеною практикою надання послуг з оформлення паспортних документів багатодітним сім’ям.

Під час одного візиту до Житомирського відділу УДМС, пані Марина скористалася послугою з оформлення паспорта для виїзду за кордон собі та своїм 7 дітям.

У Баранівському секторі пан Володимир оформив та отримав 11 закордонних паспортів для своїх дітей. Разом із батьком оформила свій перший ID-паспорт і 14-річна донечка.

Експериментальний проєкт з одночасного оформлення паспортів набирає популярності. Детальніше про послугу читайте за посиланням.

Зазначимо, що для оформлення ID-картки та закордонного паспорта не доведеться витрачати час у чергах. Наші працівники забезпечать для вас комфортне та швидке обслуговування. Документи можна оформити звернувшись безпосередньо до підрозділів Міграційної служби у поточну чергу або записатись на прийом за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга».

Нагадуємо, що при використанні послуги з оформлення паспортних документів, у разі, якщо вашій дитині виповнилося 12 років, то її присутність під час подання заяви та отримання готового документа обов’язкова!

Отримати адміністративні послуги з оформлення паспортних документів Ви маєте змогу у будь-якому підрозділі міграційної служби за місцем звернення незалежно від реєстрації місця проживання.

Управління ДМС у Житомирській області