У Чернівцях відбувся круглий стіл до Дня державної служби

У Чернівцях відбувся круглий стіл до Дня державної служби

У Чернівцях відбувся круглий стіл до Дня державної служби

Завідувачка сектору Управління персоналом УДМС у Чернівецькій області Ельвіра Сулім взяла участь у роботі круглого столу «Державна служба України: стійкість та розвиток», організованого до Дня державної служби Чернівецьким регіональним центром підвищення кваліфікації спільно з Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях, а також кафедрою політології та державного управління ЧНУ ім. Ю.Федьковича за сприяння Чернівецької ОВА.

Учасники зустрічі обговорили загальнодержавний та регіональний аспекти діяльності інституту державної служби в умовах воєнного часу та особливості європеїзації державної служби України в процесі інтеграції до Європейського Союзу.

Представниця Міграційної служби поділилася досвідом співпраці ДМС України з європейськими інститутами, що реалізують міграційну політику на теренах Єврозоюзу та експертами Міжнародної організації міграції (МОМ). Більше про співробітництво ДМС України ЄС у рамках проекту «Підтримка управління міграцією та притулком в Україні» (ІММІS) тут  .

Управління ДМС у Чернівецькій області