Мешканці Прикарпаття дедалі частіше оформляють сучасний національний паспорт

Мешканці Прикарпаття дедалі частіше оформляють сучасний національний паспорт

Мешканці Прикарпаття дедалі частіше оформляють сучасний національний паспорт

В Івано-Франківській області упродовж липня громадяни оформили понад 15 тисяч біометричних документів. Це практично стільки ж, як і в червні.

Що характерно, досить суттєво, якщо порівнювати з попереднім місяцем, зросла кількість заяв відвідувачів міграційної служби щодо оформлення національного паспорта  у вигляді ID-картки. У липні оформлено 4548 паспортів громадянина України, що є найвищим кількісним показником від початку року. До прикладу, у червні люди оформили 4005  ID-карток, у травні - 3352 

У червні  мешканці та гості Прикарпаття  оформили  11046 закордонних паспортів, що на 832 документи більше, ніж у травні. Велика частка з цієї кількості – паспорти дітям. Люди упорядковують документи, адже пам’ятаємо, як на початку весни минулого року у міграційній службі продовжували «життя» паспортів, термін дії яких закінчився. 

Так само активніше порівняно з попереднім місяцем громадяни оформляли  національні паспорти  у вигляді ID-картки.  У червні людям оформлено 4005 паспортів ( у травні було 3352 документи).

Таким чином упродовж першого літнього місяця відвідувачі територіальних підрозділів міграційної служби області оформили загалом понад 15 тисяч паспортних документів.

До слова, за півроку в Івано-Франківській області громадяни оформили  майже 100 тисяч закордонних паспортів і ID-карток.

Насьогодні у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам з  УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації людей.

Звертаємо увагу на те, що у всіх територіальних підрозділах УДМС в Івано-Франківській області працює сервіс «Електронна черга».

Зареєструватися в електронну чергу можна на сайті ДМС України за лінком. Прийом громадян також проводиться у порядку «живої черги», яка щодня формується власне громадянами.

На сайті ДМС України є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів». Сервіс  працює для того, щоб з його допомогою ви дізналися про стан готовності вашого документа.

Управління ДМС в Івано-Франківській області