На Полтавщині міграційники оформлюють багатодітним родинам закордонні паспорти

На Полтавщині міграційники оформлюють багатодітним родинам закордонні паспорти

На Полтавщині міграційники оформлюють багатодітним родинам закордонні паспорти

Нещодавно до Козельщинського сектору УДМС у Полтавській області звернувся пан Валентин щодо оформлення відразу аж десять закордонних паспортів своїм дітям.

Ця велика родина проживає у Козельщинській громаді, дітки є усиновленими. Сім’я мешкає у будинку сімейного типу для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Відсьогодні всі вони документовані новенькими закордонними паспортами та планують свою подорож.

Також отримати вже виготовлені закордонні паспорти завітала багатодітна родина ромської національності до Новосанжарського сектору Міграційної служби Полтавщини. Мати Марія отримала новенькі закордонні паспорти собі та шести неповнолітнім дітям, а батько Андрій скористався сучасною послугою з одночасного оформлення ID-картки та паспорта для виїзду за кордон.

Бажаємо кожній великій та дружній родині яскравих вражень від поїздок та нові пізнання світу.

Принагідно нагадаємо, для оформлення закордонного паспорта для неповнолітньої особи необхідні паспорт одного із батьків, свідоцтво про народження/ ID-картка для дітей віком від 14-ти років, раніше оформлений закордонний паспорт (за наявності) та платіжний документ для отримання адміністративної послуги.

Кожен охочий у встановлені терміни може оформити необхідні документи у будь-якому підрозділі Міграційної служби Полтавщини, незалежно від місця реєстрації, як у порядку «живої черги», так і скориставшись сервісом «Електронна черга», який дає змогу зареєструватись на зручний для вас час.

Управління ДМС у Полтавській області