У підрозділах міграційної служби чекають на людей, які відкладали оформлення паспортних документів…

У підрозділах міграційної служби чекають на людей, які відкладали оформлення паспортних документів «на потім»

У підрозділах міграційної служби чекають на людей, які відкладали оформлення паспортних документів «на потім»

У територіальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківської області зараз склалася практично ідеальна нагода, щоб оформити чи упорядкувати паспортні документи. В електронну чергу можна зареєструватися «сьогодні на сьогодні» на оптимальний час, а так звана жива черга людей відсутня з причини, даруйте за тавтологію, відсутності ажіотажу. Припускаємо, що до кінця року ситуація не змінюватиметься. Отже, запрошуємо саме зараз оформлювати документи тих людей, які завжди мали намір, але з різних причин відкладали це на «потім». Територіальні підрозділи УДМС в Івано-Франківській області працюють у режимі «вівторок-субота» Будемо раді надати послуги в оптимальний для вас час.

Трохи статистики за листопад. Упродовж місяця мешканці та гості Івано-Франківщини оформили 5314 закордонних паспортів ( на 600 документів менше порівняно з жовтнем) і 4002 національні паспорти у вигляді ID-картки ( на 50 документів більше, ніж у попередньому місяці.

Насьогодні у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам з УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації людей.

Звертаємо увагу на те, що у зв’язку з оптимізацією структури УДМС в області ліквідовано Яремчанський відділ міграційної служби. Однак для мешканців територіальної громади жодних підстав для хвилювання немає: адміністративні послуги з оформлення паспортів надаються у повному обсязі і в тому ж приміщенні у Яремчому. Відтепер тут Сектор оформлення документів №2 Надвірнянського відділу УДМС в області.

Зареєструватися в електронну чергу у будь-який відділ міграційної служби можна на сайті ДМС України за посиланням.

На сайті ДМС України є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів». Сервіс працює для того, щоб з його допомогою ви дізналися про стан готовності вашого документа.

Управління ДМС в Івано-Франківській області