УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

1,2 тисячі респондентів оцінили позитивно роботу УДМС в Чернівецькій області через сервіс «Громадське…

1,2 тисячі респондентів оцінили позитивно роботу УДМС в Чернівецькій області через сервіс «Громадське опитування…»

1,2 тисячі респондентів оцінили позитивно роботу УДМС в Чернівецькій області через сервіс «Громадське опитування…»

У році, що минає, Чернівецька область посіла четверте місце за кількістю зареєстрованих унікальних відгуків в електронному сервісі «Громадське опитування щодо якості послуг, які надаються ДМС». Загалом буковинці, гості краю, а також іноземці та особи без громадянства залишили за допомогою сервісу 1269 авторизованих і анонімних відгуків та пропозицій щодо порядку отримання адміністративних послуг, наявності чи відсутності некоректних/корупційних дій співробітників УДМС у процесі отримання послуг, належного доступу до інформації тощо. Жодної скарги при цьому зафіксовано не було.

На загал, цьогоріч послугами сервісу скористалося 25,6 тисяч користувачів, що більш ніж утричі перевищує показник минулого року. При цьому 65% респондентів склали жінки, 98% позначили себе як громадяни України, 91% відгуків стосувався адміністративних послуг оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у вигляді ID-картки. За результатами опитування, понад 97 % оцінили культуру мови працівників ДМС України як відмінну або добру та залишилися задоволеними рівнем сервісу, який надає міграційна служба, майже 92% заявили, що провели в черзі на отримання послуги не більше 30 хвилин.

Нагадаємо, що залишити відгуки чи пропозиції щодо роботи підрозділів  міграційної служби, й зокрема Управління ДМС у Чернівецькій області, можна на сайті ДМС України за посиланням:  https://dmsu.gov.ua/services/votes.html або через QR-коди, розташовані у місцях обслуговування об’єктів звернення в кожному територіальному підрозділі міграційної служби області.

Управління ДМС у Чернівецькій області