У Києві оформили паспорти 80-річній жінці

У Києві оформили паспорти 80-річній жінці

У Києві оформили паспорти 80-річній жінці

Працівники міграційної служби Києва та області створюють безбар'єрний простір, аби відвідувачі оперативно отримали якісну адміністративну послугу. Надто такого підходу потребують внутрішньо переміщені особи поважного віку.

Ось і днями до столичного Печерського відділу звернулася пані Людмила 1944 року народження, яка до 2021 року проживала в Криму. Вона виявила бажання оформити паспорти: громадянина України у вигляді ID-картки  та закордонний.

Відвідувачка міграційної служби народилася в Чернігівський області, закінчила школу у Львові, а трудову діяльність розпочала у Херсоні. Потім життя привело знову до Львова, працювала на ГЕС у місті Балаково Саратовської області. Згодом була  військова служба, робота в Азербайджані, а з 1976 року – постійне проживання в Криму.

У 2021 році пані Людмила була змушена покинути півострів через посилення тиску та переслідування проукраїнські налаштованих громадян, адже для агресора вік не важливий.

Міграційники провели процедуру встановлення особи і здійснили бажання жінки отримати життєво необхідні документи.   

При нагоді інформуємо, що для оформлення паспортів: громадянина України у вигляді ID-картки та закордонного діє електронна черга. Записатися можна за посиланням.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області