УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Порівняно з попереднім місяцем в Івано-Франківській області громадяни рідше оформляли закордонні…

Порівняно з попереднім місяцем в Івано-Франківській області громадяни рідше оформляли закордонні паспорти

Порівняно з попереднім місяцем в Івано-Франківській області громадяни рідше оформляли  закордонні паспорти

У березні мешканці і гості Івано-Франківщини оформили 7186 паспортів громадянина України для виїзду за кордон. Це на 800 документів менше, аніж у лютому.

Тим часом кількісні показники оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки  практично не змінилися. У березні національний паспорт оформили 3314 українців.

Отже, упродовж місяця громадяни оформили загалом 10500 паспортних документів. Для порівняння: торік у березні люди оформили 14 тисяч паспортів.

Інформуємо про те, що у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам з  УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації людей.

Зареєструватися в електронну чергу у будь-який відділ міграційної служби можна на сайті ДМС України за лінком.  

На сайті ДМС України є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів». Сервіс  працює для того, щоб з його допомогою ви дізналися про стан готовності вашого документа.

Насамкінець про зміни у вартості оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Вартість послуги залишається та ж, проте закордонний паспорт стане дорожчим на 102 гривні. З 1 квітня 2024 року ДП "Поліграфічний комбінат "Україна" змінює вартість бланків паспорта громадянина України для виїзду за кордон: досі вартість бланка становила 504 гривні, відтепер – 606 гривень. У зв’язку з цим зростає і загальна вартість оформлення цього документа.

Управління ДМС в Івано-Франківській області