УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Семінар-нарада з керівниками територіальних підрозділів з питань якості надання послуг

Семінар-нарада з керівниками територіальних підрозділів з питань якості надання послуг

Семінар-нарада з керівниками територіальних підрозділів з питань якості надання послуг

Сьогодні у Шепетівському відділі УДМС у Хмельницькій області відбулась семінар-нарада під керівництвом начальника Управління ДМС у Хмельницькій області Олега Панькова. ЇЇ було присвячено покращенню якості та ефективності надання  послуг громадянам.

         До участі у нараді були запрошені міський голова Шепетівки  БУЗИЛЬ В.В., заступник міського голови ЯНУШЕВСЬКИЙ В.В., заступник начальника Шепетівської районної військової адміністрації МАРШУК Б.П. та керівники територіальних підрозділів УДМС у Хмельницькій області.

Доповідачами стали начальник відділу з питань паспортизації, реєстрації та еміграції  РОЖКОВА Н.М., та завідувач сектору з питань громадянства ШКОЛЬНЯК  І.А.. Основні  аспекти, які були обговоренні, включали в себе надання громадянам послуг, порядок здійснення прийому документів, провадження та прийняття рішень, правові підстави та процедура відмови громадянам в прийнятті та оформленні документів, особливості ідентифікації та встановлення особи,  а також інші питання, що виникають в процесі службової діяльності територіальних підрозділів ДМС.

Принагідно була висловлена подяка депутатам Шепетівської  міської ради, за проведення ремонту у приміщенні Шепетівського відділу міграційної служби та надання коштів на розвиток матеріально – технічної бази.

Окрему увагу приділено аналізу відгуків щодо оцінки службової діяльності підрозділів УДМС засобами електронного сервісу «Громадське опитування щодо якості послуг, які надаються ДМС» у 2024 році.

Управління ДМС у Хмельницькій області