УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У травні мешканці і гості Прикарпаття оформили майже 13 тисяч паспортів

У травні мешканці і гості Прикарпаття оформили майже 13 тисяч паспортів

У травні мешканці і гості Прикарпаття  оформили майже 13 тисяч  паспортів

В Івано-Франківській області протягом травня громадяни оформили 9589 закордонних паспортів і 3300 паспортів громадянина України. Активність людей в оформленні закордонних паспортів була такою ж, як і в квітні. Натомість дещо більше ( на 2 сотні документів), ніж у попередньому місяці, оформлено національних паспортів у формі ID-картки.  

Інформуємо про те, що окрім Снятинського відділу УДМС (  https://dmsu.gov.ua/news/region/16429.html), у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам з  УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації людей.

Для зручності людей у кожному територіальному підрозділі працює електронна черга. Зареєструватися в електронну чергу у будь-який відділ міграційної служби можна на сайті ДМС України за посиланням.  

На сайті ДМС України є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів». Сервіс  працює для того, щоб з його допомогою ви дізналися про стан готовності вашого документа.

Управління ДМС в Івано-Франківській області