УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Про результати громадського опитування щодо якості надання адміністративних послуг

Про результати громадського опитування щодо якості надання адміністративних послуг

Про результати громадського опитування щодо якості надання адміністративних послуг

З початку 2024 року відвідувачі Управління та підрозділів міграційної служби Житомирщини беруть активну участь в опитуванні щодо якості надання адміністративних послуг.

Громадяни долучаються до оцінювання додержання правил етики, коректності та законності дій працівників, залишають відгуки із зазначенням загального рівня задоволеності послугами ДМС, а також надають пропозиції щодо покращення роботи підрозділів.

Популярним є використання QR-кодів, розміщених на інформаційних стендах в Управлінні та територіальних підрозділах УДМС у Житомирській області.

За підсумками дев’яти місяців 2024 року з використанням Електронного сервісу надійшло 5829 повідомлень. Позитивні оцінки якості надання адміністративних послуг складають 5794 (відмінно – 5297, добре – 457), що становить 98,7%, «задовільно» – у 53 випадках, «незадовільно» – 12, «не оцінено» – у 10 випадках. Анонімними були 4115 повідомлення, вказали свої контактні дані 1714 осіб.

Серед структурних підрозділів УДМС найбільш активно використовували Електронний сервіс упродовж дев’яти місяців 2024 року відвідувачі  наступних підрозділів:

1 - Богунський відділ у м. Житомирі – 778 (13,4 %);

2 - Ємільчинський сектор – 624 (10,7 %);

3 - Коростенський відділ – 560 (9,6 %);

4 - Любарський сектор – 399 (6,9 %);

5 - Звягельський відділ – 323 (5,5 %).

Нагадуємо, що для здійснення оцінювання можна скористатися сервісом «Громадське опитування» на офіційному сайті ДМС.

Зауваження в побажання й надалі детально опрацьовуються та враховуються для покращення та підтримання на високому рівні якості надання адміністративних послуг населенню.

Дякуємо нашим відвідувачам за участь в оцінюванні. Для нас важлива ваша думка!

Управління ДМС у Житомирській області