У Львові за 15 хв можна подати документи на виготовлення паспорта

У Львові за 15 хв можна подати документи на виготовлення паспорта

У Львові за 15 хв можна подати документи на виготовлення паспорта

Сьогодні у місті Львові відкрили Центр оформлення документів № 1 Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області, який знаходиться за адресою: вулиця Чупринки, 71 та працюватиме на базі Галицького та Франківського відділів ДМС у Львівській області.

Захід розпочався з привітання керівника Головного управління Львівщини Лідії Котеляк, яка зазначила: «без перебільшення це значна подія, змінюється процес традиційного образу державних установ, що надають адміністративні послуги. Не стоїть осторонь цих процесів і Державна міграційна служба у Львівській області».

Прибули на урочисте свято гості з Львівської обласної адміністрації, Львівської міської ради, регіонального фонду державного майна, Державного реєстру виборців, ДП «Містопроект», Франківської районної адміністрації, колеги з ДП «Документ» та ЦНАП.

Перерізали стрічку керівник даного Центру Світлана Романик з відвідувачкою, яка сьогодні подала документи на виготовлення першого паспорта громадянина України.

За українськими традиціями та обрядами приміщення було освячено святою водою та благословенно отцем Миколою.

У ЦОДі №1 розташовано 8 робочих станцій, що дасть можливість надавати до 200 адміністративних послуг в день, а саме з оформлення ID- картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Даний підрозділ працюватиме за принципом відкритого простору –  технологія OPEN SPACE.

 Для зручності громадян, приміщення облаштовано місцями для відпочинку та майданчиком для дітей.

Графік роботи ЦОД № 1 з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00 та без обідньої перерви.

Це перший з 3-х Центрів, які будуть ще відкриті, в результаті реорганізації 6 територіальних підрозділів у місті Львові.

Зареєструватись на електронну чергу для подачі документів можна за допомогою онлайн-сервісу або безпосередньо в підрозділі за допомогою терміналу.

Головне управління ДМС у Львівській області