Інформація щодо наявності місць у сервісі "Електронна черга"

Інформація щодо наявності місць у сервісі "Електронна черга"

Інформація щодо наявності місць у сервісі

Шановні мешканці Тернопільщини!

У підрозділах міграційної служби наявні вільні місця для запису в електронну чергу.

Онлайн-сервіс "Електронна черга"дозволяє записатися у певні години в порядку електронної черги, не виходячи з дому та заощадивши свій час. Для оформлення паспорта громадянина України (ID - картки), закордонного паспорта, або інших послуг, що надаються відповідними територіальними підрозділами УДМС України необхідно перейти за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html та здійснити реєстрацію в "електронній черзі", заповнивши необхідну форму.

У разі відсутності місць в онлайн-сервісі на сайті не означає відсутності місць взагалі. Здійснити запис можна також:

  • через термінал у підрозділі на наступні 35 днів (36-й день стає доступним для запису на початку наступного робочого дня);
  • на поточну чергу «сьогодні на сьогодні».

Кількість вільних місць у поточній черзі з'являються протягом робочого дня у міру оформлення послуг громадянам, які записані до поточної черги.

Детальну інформацію про електронну чергу та відповіді на запитання щодо її роботи пропонуємо переглянути за цим посиланням.

Плануєте оформити ID-картку або паспорт громадянина України для виїзду за кордон? Скористайтеся онлайн-сервісом “Електронна черга” та оберіть зручний для вас час!

Управління ДМС у Тернопільській області