УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Як записатись в електронну чергу в Донецькій області?

Як записатись в електронну чергу в Донецькій області?

Як записатись в електронну чергу в Донецькій області?

Онлайн-сервіс "Електронна черга" для послуг з оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон наразі підключено до всіх територіальних підрозділів Головного управління ДМС України в Донецькій області.

Функціонування спрощеної електронної черги передбачає можливість здійснення одержувачами адміністративних послуг попереднього запису до спрощеної електронної черги за допомогою онлайн-сервісу на офіційному веб-сайті Державної міграційної служби відповідно до встановлених лімітів та налаштувань.

На теперішній час структурні та територіальні підрозділи міграційної служби Донецької області надають адміністративні послуги суб’єктам звернення з оформлення паспорта громадянина України у формі карти та паспорта громадянина України для виїзду за кордон через реєстрацію фізичних осіб за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга» ДМС України. Крім того для більш комфортного обслуговування у 7-ми територіальних підрозділах розміщені термінали: Центральний РВ у  м. Маріуполі, Покровський РВ, Костянтинівський МВ, Краматорський МВ, Бахмутський МВ, Словянський МВ, відділ оформлення документів № 2 у м. Маріуполі. Зазначимо, що всі територіальні підрозділи адміністративну послугу суб’єктам звернення надають за поточною (живою) чергою «сьогодні –на-сьогодні».

Для отримання послуг в територіальних та структурних підрозділах ГУ ДМС України в Донецькій області фізичні особи можуть реєструватися в електронній черзі з використанням сервісу «Електронна черга» на сторінці, розміщеній на офіційному веб-сайті ДМС.

У разі відмови (відсутності вільних місць) фізичної особи скористатися сервісом «Електронна черга» надання адміністративної послуги в територіальних та структурних підрозділах здійснюється в порядку «живої» черги.

Реєстрація в електронній черзі здійснюється безоплатно.

Реєстрація в електронній черзі здійснюється в такі способи:

  • за допомогою онлайн-сервісу (здійснюється фізичною особою самостійно шляхом заповнення відповідної форми на офіційному веб-сайті ДМС за посиланням)
  • через термінали (здійснюється фізичною особою самостійно або з допомогою представника оператора сервісу).

Для реєстрації в електронній черзі за допомогою онлайн-сервісу фізична особа самостійно обирає назву послуги, орган ДМС, дату та час обслуговування з числа доступних; зазначає свої прізвище, ініціали, номер телефону, що обслуговується оператором телекомунікацій, що надає послуги рухомого (мобільного) зв’язку на території України, який буде використано для здійснення операцій з реєстрації в електронній черзі.

Реєстрація в електронній черзі за допомогою онлайн-сервісу можлива лише з IP-адрес та номерів телефонів, які належать українським операторам телекомунікаційних послуг (провайдерам).

При реєстрації слід зазначати реальні дані фізичної особи, яка планує отримувати послуги, а також не купувати талони у сторонніх осіб, оскільки в них реєстраційні дані не відповідають вашим.

Після реєстрації в електронній черзі за допомогою онлайн-сервісу фізичній особі на зазначений нею під час реєстрації номер телефону надсилається SMS-повідомлення про реєстрацію, у якому зазначаються орган ДМС, номер у черзі, дата та час прийому.

Запис до електронної черги є індивідуальним, бронювання та передача запису до черги стороннім особам заборонені!

Головне управління ДМС у Донецькій області