ІD-картка - для реєстрації та участі в ЗНО

ІD-картка - для реєстрації та участі в ЗНО

ІD-картка - для реєстрації та участі в ЗНО

З 1 лютого до 5 березня 2021 року триває реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання. Це відповідальний етап у житті випускників та їх батьків. Незабаром настане час продемонструвати якість підготовки для вступу до омріяного навчального закладу. Варто потурбуватися й про готовність та належний стан документів, необхідний для ЗНО.

Для реєстрації та участі в зовнішньому незалежному оцінюванні обов’язковою умовою є наявність  паспорта громадянина України (ID-картки). У період карантину ви маєте змогу оформити ІD-картку в підрозділі ДМС України за місцем звернення. Для цього можна скористатися електронною чергою або подати необхідні документи безпосередньо в територіальному підрозділі Міграційної служби Житомирщини. Окрім того є можливість скористатися безкоштовною комплексною послугою ID-14, що передбачає одночасне оформлення паспорта при досягненні особою 14-річного віку разом з присвоєнням реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Отримати інформацію щодо стану оформлення біометричного документа можна на офіційному веб-сайті ДМС, скориставшись сервісом «Перевірка стану оформлення документів».

Управління ДМС у Житомирській області