У теритиоріальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківщини відновлюється робота сервісу…

У теритиоріальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківщини відновлюється робота сервісу «Електронна черга»

У теритиоріальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківщини відновлюється робота сервісу «Електронна черга»

Уже відучора, спостерігаючи за пожвавленням  в обласному центрі, можна було відчути, як люди заскучили за звичайним ритмом життя. Понад місяць перебування Івано-Франківщини у «червоному» рівні епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом, позаду, тож життя завирувало справді по-весняному.

У період карантину і жорстких обмежень міграційна служба області знайшла можливість організувати свою роботу таким чином, щоб громадяни у разі потреби і з дотриманням санітарно-епідеміологічних норм могли оформити необхідні документи чи отримати інші адміністративні послуги.

Ми вдячні людям за терпіння і сприйняття тих заходів, які УДМС в області запровадило з метою зменшення ризиків поширення хвороби.

Сьогодні деякі обмеження скасовуються, тож маємо дуже добру новину.

З вівторка 13 квітня ПОНОВЛЮЄТЬСЯ РОБОТА сервісу «Електронна черга» в усіх територіальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківщини. Це означає, що повертається сервіс, який додасть кожному з вас зручності при зверненні до міграційної служби для оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки або закордонного паспорта. Отже, заходьте на сайт ДМС України і через сервіс «Електронна черга» реєструйте свій візит до обраного територіального підрозділу на оптимальний день і час.

Інформуємо про те, що оформити  паспорт громадянина України у формі ID-картки або ж закордонний паспорт можна у будь-якому територіальному підрозділі міграційної служби незалежно від зареєстрованого місця проживання.

Нагадуємо також, що документи ( національні паспорти у формі ID-картки і паспорти для виїзду за кордон) , які з різних причин раніше не були отримані заявниками, не підлягають знищенню і чекають на своїх власників!

Управління ДМС в Івано-Франківській області