УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У липні в Івано-Франківській області громадяни були активними в оформленні паспортних документів

У липні в Івано-Франківській області громадяни були активними в оформленні паспортних документів

У липні в Івано-Франківській області громадяни були активними в оформленні  паспортних документів

В умовах частих перебоїв з електроживленням, що спостерігалося упродовж усього липня, працівники міграційної служби Івано-Франківської області доклали достатньо зусиль і професійних навичок, щоб надати адміністративні послуги кожній людині, яка зверталася до того чи іншого територіального підрозділу.

Якщо говорити власне про кількісні показники оформлення паспортних документів, то робота на цьому напрямку виявилася чи не  найрезультативнішою від початку року.

Отже, у липні в Івано-Франківській області громадяни оформили 9061 закордонний паспорт, що на  тисячу документів більше, ніж у червні.

Аналогічна ситуація з активністю людей щодо оформлення національного паспорта у формі ID-картки. У липні мешканці і гості регіону оформили  4366 паспортів, що теж майже на тисячу документів більше, ніж у попередньому місяці. 

Інформуємо про те, що окрім Снятинського відділу УДМС, у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам з  усіх регіонів України незалежно від місця реєстрації людей.

Для зручності людей у кожному територіальному підрозділі працює електронна черга. Зареєструватися в електронну чергу у будь-який відділ міграційної служби можна на сайті ДМС України за лінком.  

На сайті ДМС України є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів». Сервіс  працює для того, щоб з його допомогою ви дізналися про стан готовності вашого документа.

Управління ДМС в Івано-Франківській області