УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Документи для оформлення ID-картки або закордонного паспорта подавалися до територіального підрозділу ДМС, який у зв’язку з проведенням активних бойових дій не працює. Чи є можливість завершити оформлення паспорта іншим територіальним підрозділом ДМС?

Так, це можливо.

Для цього особі необхідно звернутися до територіального підрозділу ДМС де особа буде отримувати паспорт та подати письмову заяву, у якій зазначити наступну інформацію:

  • дані особи, на ім’я якої оформлюється паспорт (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, місце проживання, контактний номер телефону);
  • назва територіального органу/територіального підрозділу ДМС/ЦНАП/ДП «Документ», до якого подавалися документи для оформлення паспорта;
  • обставини, через які виникла необхідність переключити заяву-анкету та здійснити видачу виготовленого паспорта у іншому територіальному підрозділі ДМС).

Відтак, розгляд заяви-анкети про оформлення паспорта /паспорта для виїзду за кордон буде переключено на той підрозділ, який зазначено у заяві та в подальшому здійснено доставку виготовленого документа.

Я не знайшов відповідь