УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Що робити громадянину, якщо під час перевірки стану оформлення паспортного документа на сайті ДМС України відображається статус: "Під час персоналізації документа ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» виявлено помилку в наборі даних"?

Найчастіше відображення таких статусів у електронному сервісі "Перевірка стану оформлення документів" означає, що документи для оформлення паспорта громадянина України або паспорта громадянина України для виїзду за кордон подавалися у тому територіальному підрозділі ДМС, який наразі не працює через складну безпекову ситуацію у тому населеному пункті, де даний підрозділ ДМС знаходиться. У такому випадку ми також просимо громадян з’ясовувати свій конкретний випадок, звернувшись за номерами «гарячих ліній» апарату ДМС України або тих територіальних органів і територіальних підрозділів ДМС, які знаходяться в безпечних областях України .

Або безпосередньо звернутися до найближчого працюючого територіального підрозділу ДМС та подати заяву для завершення оформлення ID-картки або закордонного паспорту. Виготовлений паспорт тоді буде  доставлено до такого територіального підрозділу ДМС до якого подано заяву.

Я не знайшов відповідь